Hellolo Kızlar lifting yaptırmak acaba zararlı mıdır ilk defa yaptıracağım denemek istiyorum Bursa da kirpik liftingi yaptırıp memnun kaldığınız biryer var mı?
Byzayk0 Hellolo bence zararlıdır canım doktoruna sor yaptırmadan ben hamileliğimden önce sık sık yaptırıyordum 😊
Minik_kalplim_ Hellolo ben istanbulda yaptırdım ce çok memnun kaldım gerçekten tavsiye ederim sabah uyanınca bile gözlerrr harikaaa 🤪😍😍😍😍😍😍
Dilek-Can Hellolo bayan kuaförüyüm kirpik lifting işlemide yapıyorum ilaçları kimyasal olduğu için bebeğe zararlı olabilir hamile müşterilere yapmıyorum ben yapan yerler vardır para için
Aslihanilhan Hacergedik bende merak ediyordum .8. ayda yaptırcam bişey olmaz mıı o halde bende yaptırayım inş :)
Hacergedik Aslihanilhan olmadı canım çok şükür iyiz yani sıkıntı olmadı doğuma az kaldı güzel görünmek istiyorum 🥰 yaptır gitsin
Hellolo Hacergedik ay evet ya bende doğuma yakın istiyorum güzel gözükmek kendimi iyi hissetmek için 😁yaptıracam gitsin
Aslihanilhan Hacergedik aslında ben ipek kirpik istiyordum fotoğraflarda görüyorum doğum yapan kadınlarda ama . Onun bi zararı varmı acaba ya . Bi bilginiz varmı ona göre lifting yaptırırım artık :)
Hacergedik Aslihanilhan ya lifting daha doğal duruyor canım. İpek kirpiginde bir zararı yoktur ama 👍🏻
merve1212- Bence biraz daha sabredin doğumdan sonra yaparsınız hepsini. Kimyasal uygulandigi için illa ki vardır bebeğe de etkisi. Doğumdan sonra güzel bir yenilik olur hem ben de istiyorum ☺️
ogrencianne35 Hellolo ben estetisyenim. bir işlem yaptırmadan önce doktorunuza danışın. ürünlerimiz organik diyenlere inanmayın sac boyasında filan organik boyalar olabilir , var. ama diğer işlemler de çok zor doktora danışmadan yaptirmayiniz