Busbus58 Minik_kalplim_ bazen misafirim gelince pilava koyuyorm oda ayda yılda birkaç kere anca oluyor
Csm Asla evime girmez, aylık tavuk alıp haşlayıp suyunu 4 5 poşet olacak şekilde dondurucuya atarım 👍
sternocleidomastoideus Minik_kalplim_ hamilelikten önce çok severek kullanıyordum pilava, çorbaya, makarnaya bile hatta. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmayı bıraktım. Kendi yaptığım ilik suyu , et ya da tavuk suyuna döndüm
Minay Minik_kalplim_ hiç kullanmam ama annem çok kullanır hatta bana gelirken akşam yemek için yanında bulyon bile getiriyor bazen unutuyor yemeği yaparken soruyor bende yok diyorm tüh getirecektim unuttum diyor 😂
bebiskosmom Minik_kalplim_ valla yalan soyleyemem ben kullanıyordum. Ama hamile kalınca kullanmadım hiç. Çorbalık tavuk diye tavuklar satılıyor onları kaynatıp suyunu buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum. Hem pirinç pilavina hem de çorbaya güzel oluyor.
Mom080 Hiç evime sokmuyorum et tavuk haşlayıp sularını kavanozlara doldurup kaldırıyorum pilavlarıma katıyorum bulyon çok zararlı
ysfali06 Minik_kalplim_ en son 10 12 yıl önce annem almıştı eve görür görmez çöpe attım. Onun yerine direk tavuk kullanmak daha mantklı bnce.
Melek- Minik_kalplim_ gebe değilken arada kullanırdım ama gebelikten sonra ne paket yağ ve bulyon almadım