Busra030409 Herkese merhaba 💫 gümüş kapak araştırmasındayım. İnternette çok farklı fiyatlar var. 925 ve 999 ayar niteliğinde kapaklar. Alacağım kapak 999 ayar mı olmalı? Alırken dikkat etmem gerekenler nelerdir tecrübeli anneler? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Haticearen Busra030409 silver marka 999 oluyo saf gumus oluyo ve antibakteriyel özelliği olduğu için kendi kendini temizleyebiliyor
diyhomelif Busra030409 valla önemli olan gümüş kapak olması yok 925 olmaz yok illa 999 ne alaka yani 😬 ve erken kullanmaya başlamak lazım ki faydası olsun fiyat olarak ne uygunsa trendyol hepsibuarada dan bakabilirsiniz 🤗
Beyazsayfa Busra030409 ben önce 925 ayar aldım x silver den. Sonra 999 ayar olanın daha faydalı olduğunu okudum. 925 ayar olan takılarda kullanılan gümüş oluyormuş içine katılan maddeler daha fazlaymış işlenebilmesi içinve daha parlak olurmuş. 999 ayar ise işlenmesi zor olduğu için takılarda kullanilamazmis ve parlak olmazmış. Ama saf olan 999 olan. Gerçekten iki ürün de elime ulaştığında anladım. 925 olan çok daha parlaktı. Ama 999 ayar olan mattı. Bende 925 planı iade ettim diğerini kullanıyorum. Silverlinda markası. Yorumları ge fiyatı güzel diye tercih ettim. Şu an memnunum.
Serpil-3 Beyazsayfa bişey soracam ama şartmı bu gümüş kapak ben iki çocuk annesiyim kapak falan kullanmadım yara olayına gelirsek ilk iki gün biraz acır sonra geçerdi sanki biraz abartılıyor bu ben almayı düşünmüyorum
diyhomelif Busra030409 birçok takipçim, kuzenlerim 925 ayar kullandı ve gayet de yara olmadan sorun yaşamadan o süreci atlattılar 🤞
oglumgeliyyor2 Bende kararsız kaldım ama sonuçta gümüş ille kararma yapıyor kimisi 999 ayar da kararma yaptı yazmış 925te.. kimisinde de hiç kararma olmamış 🙄
Beyazsayfa Serpil-3 siz daha tecrübelisiniz alın veya almayın diyemem tabi. Ama herkesin yarası çok farkli oluyor. Benim çevremdekiler alıp çok memnun kaldılar o yüzden bende aldım. Birde benim tenim çok hassas. Tedbirli olmakta fayda var diye düşündüm.