Gamzeoks Merhaba anneler 5 haftalık hamileyim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı resmen yüzüm kaşınıyor parçalamak istiyorum küçük küçük kızarıklar siyah nokta sivilceler.. ne yapmalıyım ne sürebilirim yardımcı olun lütfen moralim çok bozuluyor .
Nurtrky Gamzeoks benimde öyleydi ama yavaş yavaş gitti 13. Haftayım zararlı diye hiç bişey kullanmadm krem vs gbi
Fatos_teke46 Gamzeoks Dalin kullanirsaniz geçer bnde ondan çok sıkıntı çekiyordum ama şuan hiç bişe yok yüzümde geçti hepsi 🥰
Sevcan34 Gamzeoks bende öyleyim yaaankendimş çok çirkinleşmiş hissediyorum 12 haftam doldu çok üzülüyorum inş geçer😞
Dnz_yksr Gamzeoks benimde öyle 26 haftalik oldum hala yuzum sivilce dolu hic geçmedi sivilcelerim oyle 3 4 tane degil dolu yani hormonlardan diyorum kendi kendime. Bekarken de sivilceli bi yüzüm vardı zaten lakin hamilelikte cok daha fazla oldu 🥲
Muberra123 @Gamzeoks benimde 7. Haftamda yüzümde yavaş yavaş sivilce çıkmaya başladı sonra 12. Haftada baya arttılar 17. Haftaya geldim hala devam ediyor bende bekliyorum ne zaman geçicek diye🤷♀️
Bgs Gamzeoks benimde öyle yüzüm. Doktorum hiç bir şey kullanmama izin vermedi. 35+3 olduk geçmesini bekliyorum
Ozlem23 Gamzeoks yüz temizlemek için köpükler var ya onlarla yıkadın mi benimde çok sivilcem var hala var gerçi ama biraz düzenli kullanınca azaliyo usenmesem belki gider ama maske var falan diye pek önemsemiyorum 😊
Canankryl Şuan 36 haftalık hamileyim ve ilk zamanlar bendede inanılmaz iri iri sivilceler çıktı açıkçası maske takmak bu yönden hep işime gelirdi ama şu son haftalarda sivilcelerim geçti diyebilirim o yüzden çok takmayın 🥰