Bende herkes gibi burda bakardım ne zaman nasıl doğururum.Nişan ne su gelmesi nasıl oluyor filan diye ama gece 4te basıma gelince anladım.Zaten her gece 3-4 kez WC ye giderdim.Yine öyle oldu tekrar odaya geldim akıntım fazla herhalde diyip çamaşırımı değiştirirken nişanın lop diye akıp geldiğini gördüm ,biraz panik oldum ama bunun doğum başlangıcı icin yeterli olmadığını biliyordum.2dk sonra yine akıntım fazla herhalde diye günlük ped takacakken o suyun gelmesi ve durduramayan bisey olup akıp gittiğini görünce artık anladım.Hemen doktorumu aradık hastaneye gittik.Ne bir sancı ne bir agrı vardı.Açıklık deseniz yok.10saat sonunda 1bucuk cm açıklık vardı ama bende yine bi agrı yok ama zamanda geciyordu 24saat içinde doğması gerekiyordu yoksa enfeksiyon riski olucaktı.10 saat sonunda dil altı verdiler .İşte o beni mahvetti , inleyerek agrı çekmek neydi yaşayarak anladım.3saat onun agrısını cektm ama yine açıklık 1.5cm di.O 3saatlik ağrıya dayanamadım ve yalvardım artık sezeryan olsun diye ve 14. Saat sonunda sezaryanla oğluma kavuştum.Hersey normal iken son anda sezaryana dönmek üzdü beni hiç planlamadıgımız biseydi ama oldu.Sağlık olsun kucağıma sağlıklı şekilde aldım ya o yetti .Bu da benim hikayem ,her doğum kendine özgü oldugu gibi benimkide bu şekilde oldu