Bebegiminannesi_ merhaba kaç yıllık evlisiniz benm 5. Yılım hamile kalamiyan biriydim evliliğimin ilk yılında düzgün bir tedaviye başlamadan klomen hapla hsmile kaldım dis gebelik geçirdim tupumun biri alındı sonra kist ameliyatı oldum doktor diğer tupumu inceledi ve işlevsiz olduğunu tüp bebek dışında hamile kalamiyacagimin raporunu çıkarttı 2020 yılının. Basında tüp bebek yaptirdim 5. Ayimda ne yazikki erken doğum oldu düşükle sonlandı 3 ay sonra adet görmedim baya gecikmem oldu gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç kullanıyordum oyuzden test yapmak istedim herzamnki gibi negatif çıkacak diye beklerken testim pozitif çıktı ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim sana ümit olsun diye yazdım herşeyin bir vakti saati var canim hayırlısı ve sağlıklısi bu şekilde dua et ve bebek istegi için namaz kıl adak ada sadaka ver verirken vaktinde saatinde hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle sadakami veriyorum de niyetini belirt bana hoca öyle dedi duamı ettim sana kucagin boş kalmaz inşallah isteyen herkese de nasip eder rabbim