Burcudunya alininannesiii devlete de gitsen yapılır canim ben devlette yaptırdım dun ilk beta 458 di ayin 18sinde yaptirdi sonra 20sinde yaptırdım 1200 cikti
Burcudunya Birsey soracam 2 defa beta testi yaptırdım yükselmişti 3uncuyu yaptırmama gerek varmi ki cuma günü kontrolüm var.
Zyneepemree alininannesiii ben garanti olsun diye hemen gitmedim kan testiyle uğraşmamak için acilde kan testi yaptırdım 1000 >beta hcg çıkmıştı 2 gün sonra da doktora gittim hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk 6+1 dim
Burcudunya alininannesiii yok canım çarşamba günü gözükmesi ben tuvaletimi yapıp gitmiştim doktorum kontrole sıkışık gel dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcudunya hayr yok ama doktorunuz ne der bilmeme ultrasona gittiginizde sorarsiniz
Ayazsmommy alininannesiii 5.haftada görünmüştür canım çünkü ben 6.hafta da ilk kontrole gittim ve çok seyrek kalp atışını duydum sonra 7.haftada çok şükür netleşti.
Dilekcnkn Elbet-birgun-kavusacagiz ayın 5′nde yaptırdım kan tahlili 13 dü 10′da hastahaneye gittim ve kesem gözüktü doktor yeniden istedi çıktıktan sonra yaptırdım ve 333 e yükseldi 3 gün sonra 1148 oldu ve geçen hafta çarşamba bebeği gördüm bu hafta salı kalp atışını dinliycez inşallah son adet tarihime göre bebek görünmesi hepsi eşit