ElaCAN07 diyhomelif valla bende çok kararsız kalıyorum bir alayım dedim bir de bebek doğunca duruma göre mi alsam dedim, boş boş duracaksa ne anlamı var 🤦🏻♀️ Aldığımız her şeyi kullanabilecek miyiz bakalım ❤️ O kadar çok şey alınıyor ki yer kalmıyor valla 😅
ElaCAN07 Eessrra mikrodalga diyor özelliklerinde de ama tüm haliyle mi içinden kiraz cekirdeklerinin konduğu ayrı birsey var da o mu ısıtılıyor bende anlamadım😂
Zdk ElaCAN07 yani gazda işe yarıyor mu bilmiyorum ama baykuşlu olanı ebebekten almıştım 25 tlydi sanırım. Bebek henüz doğmadı ben kendim belime sırtıma falan koyuyorum bence kullanışlı
ElaCAN07 Zdk zaten çok uygun fiyatları alınacak birşey 😊🤗 umarım işe yarar bebeğiniz de hatta umarım hiç gaz ağrısı çekmez ☺️❤️
ulviyedemirbas2 ElaCAN07 valla bizim yiğen almiş kullanmış cok iyi diyor gazı olduğunda cok işime yaradı rahat yatdı bılmıyorum bende onun var bana verecek bakalım nasıl olacak 🥰👶
ysmusic ElaCAN07 merhaba ben kiraz çekirdekli yastıgı hamilelikte sırt vb agrısı için kullandım,çok ile yaradı…
ysmusic ElaCAN07 kesinlikle öneririm ,yıllardır kullanıyoruz biz baş ve boyun agrılarını da geçiriyor.