Aysenfal 28+4 oldum amniyos sıvısı azalıyor sürekli 24 saat idrar verdim sonucunu bekliyorum. Bu problemi yaşayanlar var mı ne yapmalıyım 😢
Balarisi23 Aysenfal sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu için bol su ve deveci armudu aminyon sıvısını arttırıyor
Nnjwkwkl Aysenfal su azaldgini nasıl.anladiniz acaba bendede idrardan sonra arada akıntı oluyor doktor idrar kaçağı.dedi turnusol testi falan yaptı suyuma baktı iyi dedi ama bilmiyorum bende evde koydum bir.hafta turnsol sorun yoktu ama korkuyorum.sixin durumunuz.nasildi
Balarisi23 Aysenfal şu an 15 haftalığım maalesef benim öncesinde 26 haftalık erken doğumum var doktora gittiğimde azalmış suyun dedi başka doktora gittiğimde yok öyle bişey tam dedi ilk doktoru dinleseydim belki de erken doğum olmayacaktı sonra zaten akıntı ile beraber suyum sızıyormuş baya bi azalmıştı havuç suyu tükettim ama artık geçti ve erken doğum yaptım bebeğim 35 gün yaşadı sadece. Ama havuç suyunun aminyon sıvısını arttırdığını söylüyorlar siz için yine de inşallah artacaktır
Aysenfal Nnjwkwkl ultrasonda gördü doktorum 8cm ölçüp azalmış demişti bi hafta sonra 5 cm e düştü her hafta takip edeceğiz dedi.
Aysenfal Gizem957 bende bilmiyorum. Kan akışıyla ya da bebeğin böbrekleri ile ilgili problem olabilir dedi renkli ultrason istedi onu çektirdim orada herhangi bi problem görünmedi. Gebelik zehirlenmesi ya da protein kaçağı olabilir dedi 24 saat idrar istedi. İdrar vermiştim daha önce protein kaçağı yoktu enfeksiyon vardı toz şeklinde tek kullanımlık antibiyotik kullandım.
Aysenfal Gizem957 gebelik zehirlenmesi falan için olabilir bende bilemiyorum neden şüphelendi neden istedi
merveklyc Aysenfal Geçen hafta bana da az demişti bu hafta gittiğimde düzelmişti. Deveci armudu (hergün bi tane),havuç,havuç suyu(üç gün içtim bir bardak),su (3 lt),şekersiz hoşaf, bunları bol bol yedim içtim canım sende dene istersen Allah şifa versin 🙏🌸
Aysenfal merveklyc havuç suyu tüketiyorum her gün, 3 lt su da içiyorum inşaallah artar iki hafta üst üste epey bi azaldı korkuyorum. Hayırlısı Allahtan teşekkür ederim