Fatosfatos 17+4 günlük hamileyim. Bebeğim bazen hareket ediyor bazen etmiyor sanki sizin ne durumda? Hareket dediğim de pit pit seyrime gibi. Bugün pek olmadi gibi aklim kaldı
Purpura26 Fatosfatos Günümüz aynı ben daha bir hareket hissetmiyorum belli belirsiz mısır patlaması gibi bişi oluyor çok nadir ama oda aaa hareket etti diceğim kadar değil 😃 zaten bu haftalarda düzenli hissetmek mümkün değil doktorlar 26 .haftadan sonra hareketlerini düzenli hissedersiniz diyor
Haticee0393 Fatosfatos bende 17. Haftalarda başladım hissetmeye şu an 19 oldum bazen çok sık bazı günler hiç hissetmiyorum normali bu herhalde
Ates21 Fatosfatos 17+3 sırt üstü yattigim.zaman pit pıt hafif bı atıyor hemen hemen hergun hissediyorum az da olsaa 🙂
BegumIscanTunc Fatosfatos bende 17+4 haftayim ama hala öyle hissedemedim sadece geçen gün sol tarafimda pıt pıt diye bir şey hissettim o kadar
Fatosfatos Purpura26 aynı aynı bazen bir yerimiz seyrir ya aynı o şekilde ve genel de kasik çevresinde oluyor. Hatta sağlık ocağında kontrol de ebeye tarif etmiştim orda buldu kalp atışını. Minicik de hissedince insan bir rahatlama oluyor 😊