Mom653 İlk transfer tuttu 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci transfer için ilaç kullanıyorum yarın kontrolüm var , dualariniza ihtiyacım var hayırlı haberler alalım inşallah dualarda buluşalım
Elbet-birgun-kavusacagiz Mom653 ahhh bende 7 haftalikken kaybettim kalbi durdu yakinda ucuncuye basliycaz bizde allah izin verirse🧡rabbim emeklerimizin karsiligini insallah nasip eder kardesim bizlerede tattirir insallah evlat kokusunu ♥️guzel haberler verirsin insalllah bizlerede 🌸
Sivasss Mom653 canım hayırlısı olsun inşllah bende 1 hafta kaldı transferime ilaçlarımı kullanıyorum gün verdi doktorum heycanlı süreçler ☺️🤲🏻
Es_Se Elbet-birgun-kavusacagiz aminn 🙏 bende 7+6 yım şu an mide bulantım yok herhangi bi belirtim yok korkuyorum 6 haftalıkken duyduk kalp atışını ama endişeleniyorum istemsiz bnmde tüp bebek
Elbet-birgun-kavusacagiz Es_Se ahhh canim benim hic kotu dusunme herkeste belirti olmasi sart degil Belirtin basladigindada keske baslamasaydi diyeceksin 🤭 rabbim sana bagislasin evladini🥰
Es_Se Elbet-birgun-kavusacagiz amin inşallah Allah sizede sizin gibi bekleyen herkese nasip etsin kimseyi sınamasın Rabbim 🙏🙏