Sevgi1907 Onat biz sadece berkay dusunduk onuda esimin yigeni istedi diye o isimde karar verdik suan kollarimda olması bile huzur verici
Lamia53 Cesrabkn kayra oğlumun ismi kesinlikle huyu da güzel anlamı da Allahtan gelen lütuf hediye çok severek verdim ismini
Nesliii06 [silindi] Asil çok güzel ama Arıkın anlamı güzel değil zayıf güçsüz demez köyde zayıf kazlara yada diğer hayvanlara kullanırdık çok Arık derdik
kadriye25 Basıp olursa Umut koyacaz yanına da isim arıyorum. Aren, Yağız , Buğra aklımda ama karar vermek çok zor
Whiteswan Fatmaklnc bende çok sevdim cinsiyetini ogrendigim gun internet te buldum başka hic bir isim güzel gelmiyor
Bibebisgordumsanki Ygmr89 Ömer gibi eski ama eskimeyen isimleri bende cok beğeniyorum bahgj güzel olsun omerinizin ☺️ yakinimda olmasa asla isim aramazdm direk omer koyardm bende
seydosbas Ygmr89 Filizaybars uras düşünüyoruz bizde allahın izniyle. Yani anladığım kadarıyla doğmuş oğluşlarınız şuanlık uras olanın karakteri nasıl? İnsan adına çekermiş derler ya merak ettim ☺️☺️