19912021 fasafi tam anlamıyla bir Ömer Akif bdiyebilirim ilk başlarda biraz zorladı hala çok ciddi birazda sinirlidir ama konuşmaları olsun hareket leri olsun tam bir erkek gibi çok şükür 🤲😊
ayse_dmr Aslaannbusra1 Azer peygamber efendimizin arkadaşının adı ondan cihangir. Hep ben istiyordum ama çukura alakaları yok 😁😂
msa06 Eşim hep Arda istiyordu ben de Han eklemek istiyorum. Ama cesaret edemedim. Arda Han Allah aşkına dalga geçecekseniz geçin de vazgeçeyim benim çok hoşuma gidiyor, eşim yok Kars deyip yarım saat gülüyor 😅
Mihriiiii Tugcedogru bizimde oğlumuz olacak allah nasip ederse. Bu sene heryerde ayni isimler var eymen gibi Göktuğ gibi asil gibi falan. Biz Arın koymaya karar verdik🥰
Busrayilmaz2 Ozgeduha komik olan benim düşündüğüm bebek ismine kahkaha atmışsınız bende kahkaha ile yanıt verdim.siz kahkaha attığınızda bebeğime koymayı düşündüğüm isimde komik olan nedir demedim şuan bunu size yazıyor veya açıklıyor olmam hiç hoş değil yani verdiğiniz yanıt kahkaha emojisi olduğu için aynı tepkiyi verdim
Busrayilmaz2 Ozgeduha hatta tekrar yazayım belki hatirlarsiniz Merkür düşünüyorum ismini kahkaha attığınız isim buydu belki hatırlarsınız ve çok hoş karşıladim kahkahinizi ikili bir kahkaha emojisi karşılığındada aynı şekilde kahkaha attım "KOMİK OLAN NEDİR YAZINCA"siz sanki bir rahatsızlık vermişim veya size durup dururken emoji koymusum gibi kendimi huzursuz hissettim