Cagla_celikdemir Arel 💙 Asil 💙 Uzay💙 Uras 💙 Pars 💙 Tolunay 💙 Ateş 💙Güneş💙 Ömür💙 Yamaç 💙 Mete 💙 Benim oğlumun adı da DORUK EGE😘
Minikpandam1 Biz çok küçüğüz ama bir oğlum olursa elber koyucam aden, anka , agah ,urasta beğendiğim erkek isimleri arasında
Umran_aytn01 Bebeğim kendini gösterse öğreneceğiz ama göstermiyor çocuğum 🤭 ben kız hissediyorum eğer olursa ama ismini. Lavinia düşünüyorum
Semashbl BUSRA_27 bizde zorlama yok çok şükür ben eşim için koymak istedim hatta eşim bir kez sormadı bile koyar mıyız diye sağolsun ailesi de asla öyle bir şey demedi ☺️ ama zorlama gibi bir durum olsa inadına koymaya bilirdim 😁
Gulsi Banada yardımcı olur musunuz Aras, Yaman, Yamaç, Yarkın, Kuzey, Tuna bunlar arasında kararsızım seçemiyorum yardım lütfen 🙏🌼
Asoanne Tugcedogru bende aynı düşünce olduğum için karar veremiyorum isme 😂 mirza istiyorum ben eşim alpaslan a takılı kaldı ama asil de cok hosuma gidiyor mirza asil miran arasında gidip geliyorum 🥰
Gulsi Asoanne teşekkür ederim 🥰 bunları daha çok düşüncem 🤍 Semashbl eşim en çok Aras istiyor ben hâlâ kararsız 😇