esma_korkut Şafak 79 hala ismi yok oğluşumun …Ahmet Karan ….Ahmet Kerem….Ahmet Yaman benim fikirler …Babasının sülaleye bana sormadan yaydığı isim Ahmet Zahir 🙄
Meryem5758 Fatos-90 ben hamile olduğumu öğrendim hemen buldum erkek olursa miraç Ali kız olursa Azra bi kızım var yüsra
Yonca12 Gizemshn bnce çok güzel bı isim Eşim onaylarsa bnde kerem veya kerem alp düşünüyorum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️
Elif_yksel Benim eşim babasının adını istiyor ben koymak istemiyorum. Emir düşünüyorum ben de inatla koycam 😅
seydosbas Ygmr89 Filizaybars uras düşünüyoruz bizde allahın izniyle. Yani anladığım kadarıyla doğmuş oğluşlarınız şuanlık uras olanın karakteri nasıl? İnsan adına çekermiş derler ya merak ettim ☺️☺️
enisenalbant DemetBeril Bizim de yaşlılar Atlas da neymiş coğrafya mı bu dediler 😂😂 1 derler 2 derler sonra susarlar ben memnunum kime ne😂
Hostesmom Bizim oğluşumuz Yiğit Efe olacak inşallah ♥️ Ama bende Asil ismini çok istiyordum eşim istemedi. Mirza Kayra Asil Cihangir.. Bu isimler üzerinde çok düşündüm 😂😂
Duyguu111 Hostesmom bende asil düşünüyorum birinci isim olarak ikinciye de eşimin babasının adıl Asil Hasan nasıl oluyor 😁