Emel_Cihangir Alperen diye düşünüyoruz şimdilik yeni isimlere açığız inşallah bulucaz güzel bi isim 😊
Yonca12 Gizemshn bnce çok güzel bı isim Eşim onaylarsa bnde kerem veya kerem alp düşünüyorum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️
Aycacaca Hakan Aren koymayı düşünüyoruz ama hala kesin karar vermiş değiliz. Erkek bebek isminde karar vermek gerçekten zormuş😅
Minecnbs Emineslh kırk düşünsem cocugumla böyle dalga gecicekleri aklima gelmez 😂 cevremizdeki herkes cok begendi biz de öyle Kulp bulmaya kalkarsak her isme birsey bulunur
Seheratakan Tugcedogru 3 yaşında oğlum var ismi Atakan 4 aylık hamileyim şuan Ali Kaan düşünüyoruz nasip olursa inşallah 🙏
Aysenur-34 Dilaraa06 Lamia53 kayra ismi eski türk mitolejisine göre Tanrı demekmiş önerilmiyo diye biliyorum
Lamia53 Aysenur-34 ben kayra ismini koyarken diyanete bile sordum ismin konulmasında hiç bir sakınca olmadığımı lütuf iyilik anlamına geldiğini ve tanrı zaten Allah demektir ve kayra Allahın isimlerini için de yoktur.
Edaaydin Tugcedogru Bizde 7 aylık olduk 🥰 Artuğ koycaz 🤍 bolluk bereket zenginlik demek 😇hükümdar ismi