seydenurkahya Cinsiyetimiz belli değil ama oğlum olursa ALPARSLAN olucak 🐣 Göktuğ ismini de çok beğeniyorum 🥰
SevincGancali Rabismomm4 sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Ben de inşaAllah oğlan istiyorum. Eşim Hamza verdi ismini şimdiden 😆
hndhnd Seda_nrr mesela hafif isimden kastınız nasıl bir isim benim ismim hande hanım herhangi bir ağırlığını yaşamadım
Seda_nrr hndhnd mesela benim ismim Seda Nur “Seda” ses demek ama “Nur ” ağır bi isim.Yani ağır derken Allah’ın Nur’u ışığı anlamına geliyor.Anlamın ağırlığı ve hafifliği oluyor isimlerde.Ve bu isimlerde insanların kişiliğini etkiliyor.Eğer Nur’un önündede ağır bir isim olsaydı kişiliğimi daha farklı etkilerdi.Dini açılarda olsun insan ilişkilerinde,davranışlarımızda olsun isimlerimizin anlamlarının verdiği hissiyatları taşırız ♥️ Bu yüzden evlatlarımıza koyduğumuz isimler eğer iki isimse bu dengeyi tutturarak koymamız evlatlarımızın çocukluklarında ve büyüdüklerinde toplumsal hayatlarında onları çok etkileyeceğini düşünerek karar vermeliyiz.İsim çok önemlidir bilirsiniz dinimizdede hep vurgulanır.Tek isim koyuyorsak güzel bir anlamı olması yeterli fakat iki isimse hem anlamının güzelliği hemde iki isminde ağır isim olmaması daha çok önerilir :)
Dilaraa06 Animes çok beğendiğim bi isimdi yıllardır her zaman aklımdaydı çok şükür şimdi oğluma koyuyorum adıyla yaşasınlar anlamı çok güzel ben çok beğeniyorum ⚘
Animes Dilaraa06 evet gerçekten çok güzel bir isim😍benin ismim S harfiyle başlıyor bir ara aklıma Seyhun ismini koymak fikri de geldi. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🙏
Animes Ben Mete, Atlas arasında kaldım gerçi 13.haftadayım daha cinsiyet belli değil ama hoşuma giden diğer isimler Cihangir, Han, Utku, Beyazıt. Erkek bebeğe isim koymak gerçekten çok zormuş 🙈
Cemre02 Tugcedogru bizde 38+6 dayız inşallah URAZ koyacaz allah nasip ederse 🤲🏻🥰 ama yağız çağan ve uraz arasında eşim buna karar verdi diğer iki ismi de çok sevmiştim ben 🥰🤗
Eslemssmom Ozgeduha evet komikti zorunuza gidicek bisey yok isim çocuğa konulur dedim ve gülerek doğru söyledim