Esen2 İlk kızım oldu mu Ecem koyduk çok ta severek şimdi oğlum olucak inşallah onuda yiğit Ali diye düşündük ama Erim isminide çok beğeniyorum
Duygu25 daha belli değil ama nasip olursa bi oğluş rüyamda Yusuf görmüştüm Yusuf asaf koyucam Yusuf ismini rüyamda görmeden önce ömer asaf olsun istiyordum kızımda olursa lina düşünüyorum
fasafi 19912021 İsmiyle yaşasın bebekleriniz 🥰Ben de erkek olursa Ömer Akif ismini düşünüyorum, bebeğinizin adının karakterine etkisi nasıl?
19912021 fasafi tam anlamıyla bir Ömer Akif bdiyebilirim ilk başlarda biraz zorladı hala çok ciddi birazda sinirlidir ama konuşmaları olsun hareket leri olsun tam bir erkek gibi çok şükür 🤲😊
pinar92_ Aybat35 yaa🥰🧿 Efe isminde de çook düşündük. Hatta Bartu Efe mi olsun dedik ama kendim iki isimli biri olduğum için iki isim koymak istemedim bu kadar tesadüf olur 😌Kulağa çook hoş geliyor ama Bartu Efe 🙏🏻💙 sağlıkla gelsinler inşallah🤗
karanfilll Mdnyldz ismini ne koycaksınız okunmuyor tırnak içinde çarpılar var .bende mi öyle gözüküyor acaba merak ettim.
karanfilll msa06 espriyi anlayamadım ama 😅 arda han gayet güzel benim ilk oğlumun adıda Alihan ve çok da memnunuz 2.ci oğlum olacak yine hanlı olsun istiyoruz hayırlısı ile tabi