Hafise Cigdemmom evet ara ögünlerde cevizle içiyorum tadı cok güzel ve cok vitaminli ama meyveliler değil sade kefir saglıklı
Aslina Cigdemmom ne için iyi geliyormuş kefir? Ben çok severim kefiri ama zararı olur mu diye düşünüyordum
Busramusti Cigdemmom mecburen diyet listemde var hergun içiyorum tadı güzel ama artık mide bulantısı yapmaya başladı hergun içmek
Hafise Aslina sindirmi kolaylaştırıyo ve bagırsakta faydalı bakterileri destekliyo ve süt ve sür ürünü oldugu için ayriyetten faydalı zaten detaylı bilgi google da yazıyo ayrıntılı bence için hergün ve genelde aksam yemeginde de içilebiliyo
Esosun Cigdemmom kuruyemişle güzel ara öğün oluyor 👍🏼 Kefir baya faydalı zaten özellikle bağırsaklarımız için
Sedanindenizi Cigdemmom Hamilelik oncesi cok icerdim. Hamilelikte kefir mayasinin minumum mikarda alkol urettiginden dolayi doktorum onermemisti. Cok arastirmadim ama hic icmedim.
sternocleidomastoideus Cigdemmom baya içiyorum valla. Sindirim açısından olsun kalsiyum açısından olsun çok faydalı 🤗 hemde tok tutuyor ceviz ,badem ,meyve ile tüketince
Busrakerem RgKurt içebilirsin canım bi zarari olucagini dusunmuyorum herseyi kararinda tuketirsek zararı olmaz .efir marketlerde satiliyor her markette bulabilirsin meyvelisini sadesini hatta litrelik bile satiliyor buyuk boy yani
Dilaraa06 Cigdemmom benimde malesef 🤦♀️ zar zor zorlanarak sade maden suyu içiyorum bide onu zorlarsam kendime vay halime
Brcburcu 38 +3 haftalık olduk başlangıçtan beri hergun mayalayip bir bardak içiyorum. Kabızlık sorunu olmadı çok şükür hiç .
Smyy00 Cigdemmom içte çok içme bence hergün kefir içen bir tanıdığımı çocuğu dişli doğmuş fazla kalsiyum dan :)
Cigdemmom Smyy00 aaaaa şaka yapıyorsun 😅😅 peki bunun kefilden olduğu kesin mi kalsiyumdan dolayı yani vay be