Mervee8 Kızlar 17 haftalık hamileiym yeşil akıntım bar bir türlü geçmiyo yarım saattirde idrarda yanmam var çok kötü bi şekilde lavbya gidiyorum kesik kesik geliyo idrar napsam sizce acile gitsem bişey yapabilirlee mi serum vs ??
BurcuLice Mervee8 idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorunuzla görüşün derim bu konuyu varsa tedaviye başlansın hemen
es-es1 Mervee8 vajinal akıntı için serum takacaklarını sanmıyorum fitil kullanman lazım 1 kerelik ya da 3 günlük olanlar var ben kullanmıştım anca o şekilde geçiyor
OzgeAlya Mervee8 acile git büyük ihtimalle fitil verirler bende dün kullandım inşallah etkisini görürüm
Mervee8 BurcuLice Bugün pazar gidemem muayne olmaya acile gitsem bi işlem yapılabilirmi acaba çok kötü durumdayım çünkü
Tugba23 Mervee8 yapılır tabiki gitmelisin bence ama doktorunada haber ver msjla yada ara bilsin belki bişey önerir
OzgeAlya Mervee8 asıl antibiyotik mantar ve enfeksiyon yapıyor ben İlk hamileligimde başında başka birşey için kullanmıştım antibiyotiği o günden sonra bu illet geçmek bilmedi sizde de öyle olmasin