Dilaraa06 Kızlar bibs emzik mı yoksa chicco nun tamamen slikon emzikleri var e bebek de gördüm 2 li satılıyo onlardan mı tercih etmeliyim yardımcı olabilir misiniz.
mlkkk Dilaraa06 bibs emzikleri yeni doğanın yüzüne çok büyük duruyor 3aydan sonra kullanılır diye düşünüyorum chicco tamamı silikon olanları da görsel olarak beğenmedim chicco physio yenidoğan 0-2aylık 2li emziğinden aldım
Dilekcnkn Dilaraa06 Merhaba ben ikinci oğluma hep phlips avent kullandım çok memnun kaldım ama sadece bana mı oldum bilmiyorum oğlum o emziğe çok alıştı başka emzik tutmuyordur kesinlikle biraz erken ücreti zorladı beni o zamanlar ama şimdi yine gebeyim ve avent almayı düşünüyorum ☺️
ataberksmom Dilaraa06 bende çok fazla araştırdım avent ultra air memnuniyeti en yüksek emzik olduğu için onu aldım:) birde yanına avent soothie modelini tamamen hoşuma gittiği için aldım. henüz kullanmadık ama kullanıcı yorumlarına göre tavsiye ederim😊
Dilaraa06 Gulsurmeli damakli olunca anne memesini birakiyo diyolar dogru mu acaba ondan dolayı bibs mantıklı geldi ama emin de değilim chicco da güzel geliyo ay hic bi fikrim yok 🤦♀️
Dilaraa06 mlkkk aynen bende onu diyorum e bebek de var 2 li kutulu, bunlar sadece 2 aya kadar mı kullanılıyo
Gulsurmeli Dilaraa06 damaklı emziklerin kullanımı daha sağlıklı bebekler için diye okudum ben birkaç yerde bende kararsız kalmıştım ama tercihimi damaklıdan yana kullandım bırakacaklarınıda sanmıyorum açıkcası
Denizcyc Ben avent almayı düşünüyorum kullanmadım ama bebeklerin onu daha çok aldığını söyleyen anneler vardı. Bibs güzel gözüküyor ama onu belki ileriki aylarda alırım.
Dilaraa06 Gulsurmeli bilemedim ki her yerde farklı bilgi yaziyo bende damaklı olunca diş yapısını bozduğunu memeyi bıraktığını okudum 🤷♀️
ElaCAN07 Philips avent’in soothie aldım tamamen silikon diye, bide tommee tippee aldım ikili 😂 hangisini alırsa diye. damaklı tercih etmedim bakalım doğumdan sonra deneyeceğim ☺️
Dilaraa06 ElaCAN07 damaklı almamanın nedeni nedir acaba, bi yerde okudum diş yapısını bozduğu söyleniyo o yüzden mı
endobeybi Dilaraa06 yenidoğanlar en kolay avent tutuyomuş diye duydum evet bibs bazı bebeklere büyük geliyor sanırım. Bunu göz önünde bulundurarak Bibs ve Avent’in yanına bi de Tommee Tippee Soothie almaya karar verdim 😂 hangisini tutarsa artık
Dilaraa06 endobeybi shoothie çok hoşuma gidiyo genel olarak da memnuniyet var sanırım ondan alicam 🥰 yada avent ultra air
Nurkiz Ben de mamajoo aldım damaklı.damaklı zararlı mı ? Ortodontik diye almıstım daha iyi oldugunu düşünüp.
Dilaraa06 Nurkiz aslında ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama bi yerde okudum diş yapısı bozuluyo falan diye ama emin değilim çok , tecrübeli annelerimiz yazıcaktir