Guneyinannesi1 Bugün aldım nası kullanıcam bilmiyorum akıntım çok fazla bugun arada kasik agrim oluyor denemek istedim ve idrara sıkışıgim suan
Esmer38 Guneyinannesi1 kullanmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip kullanıyorsunuz. Ve hergün aynı saatte yapmaya özen gösteriyorsunuz. T çizgisi C den koyu ise yumurtlama var denektir. Yada C ve T çizgisi aynı koyulukta ise yumurtlama başlamış demektir.
Serendipity Guneyinannesi1 gece cok su icmiyorsaniz sabah ilk wcde testi yapabilirsiniz ona gore gunu degerlendirirsiniz
Safisss Guneyinannesi1 İlk idrarınizla yapmayın testi ,birde kullanmadan 2 saat önce sıvı tüketimini kesip öğleden sonra yapmanız daha iyi olur
morbahce Guneyinannesi1 idrar oraya deıl bi kaba yapıp teste damlatıyorsunuz nası yaptıgınızı anlatın bakalım. 12. Günde silikte olsa çizgi çıkardı
Guneyinannesi1 morbahce böyle kalem gibi hani galiba idrar damlatilmiyor üzerine yapiliyor idrar almak icin cubuk yok bende uzerinde idrarimi yaptim hic bisi çıkmadı böyle kapaklı biis eczanelerde satilan 5li
Dilara0 Guneyinannesi1 idrarını bı kaba yapıp o çubuğu içine sokup beklemen gerekiyordu cnm başka varsa tekrar yap