psychologist Ben 15. Haftadayım hala hic bisey kullanmıyorum dr vermedi . Folik asit içiyorum sadece onu da kendim başlamıştım zaten. Dr 4. Aydan sonra bakarız demisti. Arkadaşlar da cok gec ben 3ayda başladım vs diyorlar . Bilemedim. Size ne verdiler??
Demir06 psychologist bende 12 de folik asiti bıraktım hiçbirşey vermedi,aile hekimine kayıt olmak için gitmiştim d vitamini ve kalsiyum başlamak gerekirdi geç kalmışsın dedi.
Miumiu psychologist Canım 16. Haftamda demir ilacına ve multivitamine başladım ben. Doktorunla kordine şekilde ilerle mutlaka. Kimi erken kimi daha geç başlar bunlara takılıp canını sıkma. Doktoruna danış en doğrusunu o bilir🌸🙏🏻
saideeeee psychologist bende 15.haftamdayım vitamin falan daha kullanmadım hiç ama başlayacağız galiba
Ayshem psychologist tahlilleriniz doğrultusunda eksikliklere göre doktorunuz yönlendirir folik asit şart ama vücutta depo edilmiyor bide a.d.e.K vitaminleri yoğun alınmamalı zararlı olabiliyor vücutta depo ediliyor çünkü
psychologist Demir06 napcaz endişelendim biraz bende . Normalde d vit eksik çıkmıştı zaten ona bile bisey demedi
bebiskosmom psychologist 6.haftada folik asit başladık. 8.haftada d vitamini verdi şuan 12deyim ne kadar devam edilecek bilmiyorum. Yarın kontrolüm var bı sorcam