Dilek_yksl Ordu’da takiplerinizi hangi doktor yapıyor doğumum Ordu’da olacak inş doktor arıyorum suan yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
Littlespy Dilek_yksl yaşamıyorum ama orduluyum o kadar çok özledim ki memleketimi 3 yıldır gidemiyorum 😔 benim için havayı bol bol içinize çekin 😌
Mhr13 Dilek_yksl ben ordu fatsadayım fatsa devlet hastanesi cennet ay tok’ a gidiyorum en başından beri. Ve çok memnunum hastanede de yattım servisteki ebeler hemşireler vs melek gibiler
Dilek_yksl Yksl-1 normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz doktorunuz hangi doğum şeklini daha çok benimsiyor ?
Yksl-1 Dilek_yksl Dilek_yksl normal doğum düşünüyorum ben doktorum da aynı şekilde normal doğum taraftarı daha önce eltim de aynı doktora gitti onun doğumu da normaldi yani zorda kalmadıkça sezaryen demiyor doktor
Littlespy Dilek_yksl çok güzel bir şehir ne yazık ki ben Ankara’da doğdum büyüdüm keşke Ordu’da yaşayabilseydim…
Dilek_yksl Yksl-1 teşekkür ederim ben de normal doğum yanlısı bi doktor arıyorum muayenesi ne kadar ve hastanenin doğum ücreti ne kadar acaba ?
Yksl-1 Dilek_yksl duyduğum ve gördüğüm kadarıyla tamamen normal doğum yanlısı bide insanın içini rahatlatıyor çoğu konuda.. Doğum ücreti normal ya da sezaryen farketmiyor 3000 muayene ücreti de 150
Dilek_yksl Yksl-1 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için inş çok rahat bir gebelik ve doğum geçirirsiniz 🙏🏻