Dlra Kızlar 3cm açıklıkla şuan yatışım yapıldı suni sancı bağlanıyo dualarınızı eksik etmeyin bizden ...🤗🤗
Selinnusta Dlra hiç sancınız yok muydu açıklık oldugunu nasıl anladınızda mı haastaneye gittiniz yoksa tesadüfen mi oldu😊
Dlra Selinnusta sabah 9da nişanım geldi hafif hafif belimden vuran agrılarım vardı suyumun gelip glmedgnı anlyamadım lavaboda . Hastaneye geldım sancım cıktı ve muayenem ypıldı 3cm acıklık oldugum söylendi ve yatısım ypıldı suan sancı baglı 🤗🤗
Civcivinannesi Rabbim senin ve suan da sancı çeken tüm hamilelerin yar ve yardımcısı olsun kolaylıkla sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin güzel Doğum hikayenizi bekleriz artık inşirah oku bol bol rabbim yardım etsin ❤️
Dlra Civcivinannesi çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz için🙏🏻🙏🏻🤗🤗Allah herkesi sag salim kvustrsun yavrunaaa inşşş tüm annelere dua ediyorum bolca 😍🙏🏻🙏🏻🤗🤗 ayetel kursi inşirah meryem suresi hepsini okuorm meryemana eli otu koydum suya inş dgum hıkayemi de yazıcam 😍
Civcivinannesi Dlra Meryem ana otu ❤️ Dört gözle bekliyorum hikayeni Allah nasip ederse ben de de o ot var bende Doğum esnasında suya koyacağım kolaylıkla doğurmanıza vesile olsun inşAllah ❤️