Eylul2107 Merhaba kizlar benim bebegimin hareketleri baya bi azaldi normalde cok hareketliydi sabah 5te yarim saat ugrastm hareket etmesi icin normalmi acaba
Beyzabuglem Eylul2107 bizde de durumlar aynı 37+0 günlüğüm hereketi çok azaldı takip etmekten kafayı yicem artik ama normal heralde yeri daraliyo birde doğum pozisyonu aldığı icin
Sermec27 Eylul2107 yine de takip edin siz günde en az 10 kez hareket olmalı 3 saatten fazla hareketsizlik olırsa doktora gidin yeri daralsa bile günde en az 10 kez hareket olmalı
gizemsbsl Eylul2107 benimde aynı gün içinde çok az hareket ediyor hele geceleri çok sakin doktor normal artık dedi
Eylul2107 Sedahenkkk yemek yedikten snra benimde oyleydi ama smdi baya baya azaldi birde cok istahliydm canim birsey yemekte istemiyor artk
Eylul2107 Sermec27 takip edeym ozmn onu bilmiyordm , gece tekmeleriyle uyanirdm iki gundur tık yok gece
Beyzabuglem Eylul2107 benim tam tersi oldu aşırı iştahım açıldı sürekli acikiyorum bu haftama kadar hiç kilo almadım 4 kilo vermiştim başında onu altım sadece
Eylul2107 Sermec27 alırsinz insallah rabbim korusun annesine babasina bagislasn ❤ sağlıkla sihhatle gelsin büyüsün