GGkaya3435 Merhaba 21 yaşındayım 24 haftalık hamileyim açıköğretimden üniversite okuyorum malum çocuğumuz olacak bir yere girip çalışma imkanım olmayacak çünkü kendim yetiştirmek istiyorum belli bir yaşa kadar o yüzden evden para kazanabileceğim işler yapmak istiyorum.Bir el becerim yok malesef dikiş nakış örgü yapamıyorum.Var mı evinden para kazanan herhangi bir işle uğraşan? Bana da fikir olur belki
NaimeYilmaz GGkaya3435 çevren varsa kozmetik ürün satısı yapabılırsın bir cok ımkan secenek var bu konuda 🌸
GGkaya3435 Çevre olarak kendi ailem yanımda değil hiç arkadaşım da yok sadece eşimin ailesinin çevresi var onlar da bu konulara biraz kapalı malesef 😑 Kozmetik olarak satılan ürünlerden komisyon mu kazanılıyor ? Midal avon satışı yapan biri saytığı her ürün için komisyon mu kazanıyor yoksa dergi içinden ürün mü alıyor sadece.🤔Pek bilgim yok da 🙈
NaimeYilmaz GGkaya3435 sattıgı urunden pay alıyor . Avon olarak dusunmeyın bıtek cok fazla secenek var bu işlere iyi sarılırsanız ilerde ıyı paralar kazanabılırsınız
deletedmom380 GGkaya3435 mesela katalogta bir mascara 50 tl saticagin kisiyle katalog fiyatindan satiyorsun ama sen firmadan 30 tl gelis fiyatindan aliyorsun aradaki kalan 20 tl senin karin oluyor
Heather Kozmetiğe ek temizlik malzemeleri falan satanlar var. Amway ersağ vb. Onun dışında eskiden günlere getirirdi kadınlar çocuk kıyafeti, iç çamaşırı falan öyle bişeyler olabilir belki.
GGkaya3435 Derslerim zaten çok yoğun o yüzden kendime bile çok vakit ayıramıyorum günlere falan gidemem malesef bi de çocuk olcak hiç olmaz ama aslında mantıklı çocuk kıyafetleri.Toptan alıp ben mi satıcam toptan alınabilşyo mu ki
Minikyigitali Canım bende 22 yaşındayım 33 haftalık hamileyim çalışamadığım için evde bişeylerle uğraşmak istiyorum ve Ersağ diye bi firmayla tanıştım temizlik malzemeleri satan bir firma temizliği seven biride olarak iyi geldi tamamen doğal ürünler %100 doğal hiç bir kimyasal madde içermiyor siparişi giriyorum hem ordan kârım oluyor hemde bana her sipariş girmemde 5 tane hediye veriyor hediyeleri satarsam onlardan daha fazla kâr ediyorum satmazsam kendi evim için kullanıyorum araştır dene yani ben çok memnunum 👍🏻