Tostosunannesiii Merhaba ben 1,5 ay önce iğne ile düşük yaptım dış gebelikten . iğne sonrası hamile kalan oldumu olduysa kaç ay sonra. Doktora gittinizmi hamile kalmak için tekrardan ? Yada dış gebelik tekrarladımı yardımcı olurmusunuz ?
zhr5861 Tostosunannesiii üç ay önce dış gebelik geçirdim. 50 mg metotreksat iğnesi vuruldum. 3 ay korunmamı söylemişti doktor. Bu ay hsg çekileceltim ama hamile olduğumu öğrendim. Ama çok yeni o yüzden doktora gitmedim bakalım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur
Blossom Tostosunannesiii İğne sonrası 6 ay korunmak gerekiyor. İlk dış gebeliğimden 10 ay sonra gebe kaldım. O da dış gebelik oldu aynı tüpte. Ameliyatla alındı.
Tostosunannesiii zhr5861 zhr5861 ınsallah sorun olmaz hamılelıgım guzel olur ınsan korkuyor ne olursa olsun . İlk kotu deneyımdrn sonra ama dusuk sonrası hamıle kalmak daha yuksek oluyormus sanırım
zhr5861 Tostosunannesiii yani söylemişti evet illa tüplerde sorun değilden ama olası bi şeyi önlemek için. Yani tüplerde sorun olmasada ilk gebelikte olabilir böyle şeyler. Vücut hamileliğe alışma aşaması düşük ,dış gebelik olabilcek şeyler . Ben çok araştırma yaptım bu konuda
zhr5861 Blossom benimki çok başındaydı çok az dozda iğne vurdu ve hemen düştü. Özellikle sordum doktora çünkü üç ay yeter dedi
Tostosunannesiii Blossom bana dontor uc ay en fazla 6 ay demıstı bakalım ınsallah sorun olmaz bılmıyorum kafam karısık
Blossom zhr5861 3 profesör bana 6 ay dedi. Ben de yüksek doz almamıştım. Hatta 2.dış gebelikte yeni çalışma yayımlandı artık iğne sonrası 2 yıl emzirme önerilmiyor dediler. Abim eczacı. Ona da sordum. Evet artık öyle dedi. Hem tüp hasarlı olduğu için hem de bu sebepten ötürü ameliyat daha mantıklı geldi. Ben kadın doğum hastanesinde tedavi oldum. Eğitim hastanesi olduğu için yeni yapılan çalışmaları takip ediyorlar. Bilgi farklılığı ondan kaynaklı olabilir.