Aprilsssmom Kızlar 3-4 gündür bacaklarım özellikle sol bacağım ağrı huzursuzluk tarzı bir his var. Kol bileklerim de öyle,asla uyuyamıyorum bunhaftalar da yaşayan var mı neler yaptınız.
Besolaraa Aprilsssmom bende aynı haftada ve gündeyim köşede bekliyim bilgilendirici şifalı cevaplar Gelsin inş 😬
Aprilsssmom Besolaraa yaaa hadi insallah🙏🏼 Tahmini doğum ne gözüküyor doktorunuz ne öngörüyor sizin aynıymışız
Besolaraa Aprilsssmom tahmini doğum tarihi olarak henüz bir şey demedi 37. Haftada kontrol edip netleştiririz dedi ama programa göre 2 ayımız kaldı net 😬
Ayazzzzzz Aprilsssmom aynen bide zor uyuyorum. Uykuya dalana kadar kendimi oraya buraya atiyorum resmen
Kucukkedi Ben de 32+5 im şu sıralar bana da oluyor, magnezyum alıyorum ama maden suyu ve muz da bu yönde yararlı
Kucukkedi Aprilsssmom bir de ayak baş parmaklarınızı yukarı dogru kaldırmayı deneyin, yazı diliyle tarifi zor ama parmagınızı kasın o da iyi geliyormus
Pelgiz İki hamileliğimde de bu sorundan yaşadım hem de 30.haftadan sonra her gece ve ne söylenirse hepsini yaptım geçmiyor eşim masaj yağı ile masat yapıyor anca öyle rahatlayıp uyuyabiliyorum
birkediannesi Yatmadan önce duşa giriyorum ben dolgit krem sürüyorum 36+4 deyim bunları yapmazsam bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum resmen