birgaripyolcu Kızlar 6 haftalık gebelik yaşadım 3 ay sürdü bebek gelişmedi ve kalp atışı duyulmadan düşük oldu
Zzeynep1 birgaripyolcu ilk hamileliğimde 7 haftalıktı kalp atışını duymadan düşük yaptım gelişmemiş sağlıksız bebek demişti doktor.
snm1- birgaripyolcu benım kalp atısını görmüştük ama duyamadık duymak için gittik ne gördük ne duyduk meğer o gün kaybetmişiz 1.5 hafta bebegm içimde öyle kalmış 😞
tanya25 birgaripyolcu ben. İki kez yaşadım kan pıhtılaşmam çıktı iğne kullanıyorum şuan şükürler olsun 15 haftalığız
Dilarad1 Ben ilk gebeliğim de yapmıştım aynı şekilde keseyi gördük fakat kalp atışını duyamadan düşük olmuştu
Zulfiye_22 birgaripyolcu kaç dozluk kullanıyorsun bana doktorum 0.4 mg yazmış kaç demek oluyor canım bu
Mlsa2530 birgaripyolcu bende yaşadım 6 haftalıkken kese bozuk demişlerdi hiç kalp atışı duymadan düşük yaptım bir ay sonra falan ilk adetim den sonra tekrar hamile kaldım 23.haftadayım
Elostugra birgaripyolcu bende 2 haftalıkken düşük yaptm nrmalde 6 haftalık olması gerekirken doktora gittigimde 2 haftalıktı doktor sağlıksız gebelik dedi 3 gün snra düşük yaptm 2 hafta snra hamile kaldım tekrar şimdi 12+2 haftalıgız şükür herşeyi iyi
afrasil birgaripyolcu aynı durumu arkadaşım yaşadı 8 haftalıktı , sadece 1 adet geçirdi 2. Adeti olmadı hamile kaldi klomen ile
birgaripyolcu Zulfiye_22 sonucu Bi tanesinde mutasyon saptanmıştır yazıyor diğerlerinde sağtanmmaış yazıyor
tanya25 beklerken123 hamile kalmadan önce coraspin kullandım hamile kalınca keseyi görür görmez iğneye başladım