Eaf Seda--mete epidural nasldi acaba dogum sancisi vs cok mu aciyor epiduralden sonra rahatliyor musunuz cocuk çıkarken falan hissediyormusunuz aciyi
imerveg houseofyilmaz tesekkur ederim beni rahatlattiniz🌸 amin Allah hepimize boyle dogumlar nasip etsin ins 🤲🏻 masallah size 🥰
Mimartezeanne houseofyilmaz maşallah darisa bana olsun salı günü 38 oluyirun bende doktordan yana şansınız cokiyiymis gerçekten
Defneprensesannesi houseofyilmaz ay ay hayran kalarak okudum herşey imkan boyle doktorum olsun cok istedim amaa olmadı devlette dogum yapıcam siz düşünün neler cekecegimi😀
houseofyilmaz Defneprensesannesi allah o yola girene yardim edermis. İnsallah kolay gecer dogumunuz 🥰🥰
Esincoban Cok guzel bir doğum hikayesi, Allah anali babali büyütsün. Benimde doktorum vedat ulug insallah benimde doğumum kolay olur son gunler artik 😊
houseofyilmaz Esincoban eminim kolay olacaktir 🥰 harika bir doktor gercekten. Diyorum ya imkanim olsa ev araba falan alacagim hediye olarak o kadar icimden geliyor 😅
houseofyilmaz Eaf yok cok hafif bir sanci oluyor. O zaman o sanciyi hissetmezsen ikinamazsin. Sanci gelince ikiniyorsun. Ama asiri hafif bir sanci. Korkulacak bir sey yok yani 😊😊
Eaf houseofyilmaz ay içimi rahatlattiniz insallah Bende epidural olabilirim kan sıkıntım var biraz o yüzden korkuyorum olamam diye plt degeri diye bir değer varmis o düşünce yapmiyorlarmis
houseofyilmaz Seda--mete cok tesekkur ederim. Hic bir agrim olmadi. Benim kesi dikisim de olmadi. Bebis azcik yirtmis sadece. Estetik dikis oldugunu soyledi doktorum. Pansumana falan gerek yok kendi dusecek dedi. Zaten 20.35 te dogurdum. 23.30 da epidurali cikardilar. Cok sukur agrim sancim olmadi
houseofyilmaz gulsahaliarya ben onu bulmadan once can hastanesinde iki tane doktora gitmistim. Dehsete dusup deli gibi arastirma yaparak buldum. Zaten ilk kontrolde iyi olacagini anlayip degistirmemistim. İyi ki de degistirmemisim 😊😊
gulsahaliarya houseofyilmaz bende vedat beye medicalparktayken devam ediyordum. Klinik açacağını söyledi. 20 haftadan sonra da kliniğe devam etmiştim. Anlaşmalı olduğu için de can hastanesinde doğum yaptım. Çok rahat bi hamilelik ve doğum geçirdim sayelerinde. Doktorun önemi Doğumda anlaşılıyormuş.
houseofyilmaz _imra_1213 epidural belden yapiliyor. Bilmiyorum doktorum direkt kendisi soyledi normal dogumdan korkuyordum ben. Hastane ekstra bir ucret almadi. Dogum parasinin icinde vardi. İlac verildikten sonra sanciyi ayni siddette hissetmiyorsun. O yuzden acilman hizli oluyor sanirim. Benimde ayrintili bilgim yok. Doktorunuza sorarsaniz daha iyi olur 😊
houseofyilmaz Nazmert16 cok tesekkur darisi basiniza 😊 izmir can hastanesinde dogum yaptim. Doktorum vedat ulug
houseofyilmaz Zeynep2738 amin cok tesekkurler darisi basiniza. 30. Haftadan sonra o kadar hizli geciyor ki zaman siz bile inanamayacaksiniz 😊😊