Bsmlh Nurcaa haftası büyüdükçe pozisyon degıstıkce aslında oynarmıs ama biz hissetmeyebilirmişiz 28 29 da düzelir dedi
Nurcaa Bsmlh anladım canım soluma yatınca hissediyorum ama hafif belki dediğin gibi pozisyon değişmiştir
Aysun1983 Nurcaa benim 13 yaşında kızım var onun bu kadar hareketli olduğunu hatırlamıyorum unuttum mu acaba ya da 2. Gebelik diye mi daha fazla hissediyorum ya da kız erkek fark mı ediyor kafam da deli sorular
Morperi Nurcaa canım tok karnına dinlenme halindeyken hareketleri hissetmen gerekir..hareketleri hafiflediyse belki de pozisyon değiştirmiştir, bende 28+1 im doktorum artık hareketlerini takip et dedi
Nurcaa Morperi evet canım tamamen hissetmiyor değilim zaten öyle olsa şimdiye durmazdım evde dinlenme halince hareketlerini hissediyorum sadece o kadar ama hafif bi his eskisi gibi güçlü değil
T_nisaa Nurcaa az ve minikte olsa hissetmeniz yeterli çünkü tekmeler çok güçlü değil henüz ♥️🥰 ama hiç duymadıysanız doktora gidin içinizin rahat etmesi için
Nurcaa T_nisaa az az ve minik hissediyorum normalde sert vuruyordu vururken karnım dışardan bile belli olurdu ama asla hareketsiz değil şuan daha hafif ve minik hissediyorum belki dedikleri gibi pozisyonu değişmiştir
Nurcaa Umutt22 muhtemelen öyledir canım çünkü soluma yatınca biraz önce vurduğunu hareket ettiğini hissettim sert olmasa da ☺️