Canım gebeligimin başında Medipol Sefaköye başladım ilk evime çok yakın ilk dogumh da orda yapmıştım 5 yıl önce Öznur hanım vardı o zaman çok çok memnun kalmıştım ama şuan elif alaca gittim ben ne dersem tamam evet hihi falan Tülay hanımla annem dolayısıyla başarısız bir operasyonumuz oldu ona da gitmem İrem Yengel’e gittim o zamanlar bazı sıkıntılarım vardı hal hareketleri birde azarlar gibi konuşması çok canımı sıktı zaten geriye Dr kalmıyor orda Pelin hanım çok tahlil istiyormuş yanlış teşhis koyabiliyormus sezeryan yanlısı diye okudum naileyi hiç söylemim bile 😁😁 şerife hanımda bilgili ama donuk soğuk bir kadın biraz yapısı öyle rumelide yağmur Yücebaş’a geçtim ama hastane içime sinmiyordu doktor da son iki muayene de sedyeye yatmamla kalkmam bir oluyoor 2 dk ne kg söylüyor ne boy soruyorum bu haftalarda ona bakmıyorum diyor 16 haftalıktim en son gittiğimde çok sinir oldum son iki muayeneye 2 dk nedir nasılsın nasıl gidiyor demek yok kg tansiyon bakılmıyor 3 kez gittim kg ilkinde bakıldı dedim böyle olmayacak burda arkadaşların tavsiyesiyle nisa hastanesi Asiye hanıma başladım başta derya hanıma alacaktım o gün yoktu hastanede Asiye hanıma gittim ve aşırı memnun çıktım renkli fotosunu bile verdi kuzumun çok ilgiliydi bu güne dek sorulmayan tüm soruları bile sordu geçmiş gebeligimde tamsiyon olduğu için asprin başlattı halbuki hiçbir doktor bana bunu söylemedi bu zamana dek bana güven verdi zaten oranın bütün doktorlarından memnunalr doğum orda düşünüyorum inşallah tavsiye ederim