Hamile_gunluk 27+2 🤗55 kilo ile başladım 64.5 şuan 2 aydır koruyorum midem bulanıyordu işk haftalar hamur işine yüklenmiştim🙈
DemirleHayat Ben de 23+4 75 ile hamile kaldım 1 kilo verdim ilk trimesterda. su anda 79 oldum sanirim. Hafta sonları olan kiloyu baz alıyorum hep haftada 1 tartilmak daha doğru diye. gecen hafta 78,5 idim 3 gün sonra 79 kusur görünce tartilmadim bu hafta sonu 🤭
aytn123 Sseedd10 olsun verilir kilolar rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin 🥰 kilo takintim yok doğumdan sonra veririz artık napalim 🥰😅
Vscomedya asellolya ödem oluyor bazen. Zaten dün yiyip sabahına tartılmayın, yeni haftanıza girince sabah aç karna tartılın 4 hafta olarak kıyaslayın 1 aylık ortaya çıkar önemli olan o
asellolya Vscomedya kesinlikle haklısınız insan kafaya takınca takıyor işte aslında dediğiniz gibi hersey olabilir her gün tartılmak doğru değil. ödem olabilir ne kadar su icsemde fayda etmiyor 😂
mommysweet Mzgnormann bende 23 hafta 8 kilo benimde nereye gidiyor bu kilolar anlamıyorum :) 52 ile kaldım ama çokmu hızlı aldım dedim doktora suan normal dedi ama takmıyodum su aralar takıyorum daha yarısında bu kadar aldıysam son aylar nasıl alırım diyorum :(
Mzgnormann mommysweet ben spor hocasıyım bide kiloma göre aldım kilolarımı dağılıyor hep senin riskli gebelik değilse arada hareket falan yap dağılıyor doğumdan sonra çok rahat verirsin😘
Cigdemmom Fundaa14 20+2 4 kilo 😅 en sonki 2 kiloyu bir gün içinde aldım heralde bukadar aniden olamaz 😅
Mzgnormann mommysweet aynı benim gibisin bende 1.69 15 kiloya kadar alırsın doğuma kadar Ve çok rahat verirsin hiç takılma beslenmene bak
mommysweet Mzgnormann yok riskli değil çok şükür doktorda gayet iyi kilon dedi hani fazla bişeyde yemiyorum abur cubur vs havalardan dolayı herzaman da cıkamıyorum yrüyüşe sadece haftasonu
Mzgnormann mommysweet ideal kilodayız şuan alabileceğimiz kilolar öyle zayıf olduğumuz için evde haftada 3-4 kez yarım saat youtubeden hamile egzersizlerine bak onları günde yarım saat yap evin içinde git gel merdivenleriniz varsa evde veya binada 2-3 defa in çık
ecembugra53 Fundaa14 hamilelikte kilo almadım bebeğin Ağırlığı vardı 5 kilo almıştım 😂😂 doğurdum oda gitti
mommysweet Mzgnormann evet mantıklı ben artık bu hafta başlıyım ona :) tesekkr ederim birde hangi videoları izliyosunuz acaba