birgaripyolcu LoriN2121 bende kansızlık ve demir eksikliği var o yüzden kilo verirsem daha çok düşer değerlerim şuan 67 kiloyım
LoriN2121 birgaripyolcu onun İçin de dut pekmezi yersiniz bende 69kiloyu görmüştüm verdim inşallah allah size de yakın zaman da nasip eder tedavisiz 😊
ozz-123 Bende polikistik overim var. Doktor bana INOFOLİC KAPSÜL verdi. 3 ay kullan hamile kalırsın dedi. 2. Ayımda hamile kaldım çok şükür . Sizde doktor tavsiyesi ile deneyin mutlaka
anneadayi33 birgaripyolcu yumurta geliştirici + çatlatma iğnesi kullandığınız haplardan sonra çatlatma iğnesi yapmıyor musunuz ?
birgaripyolcu anneadayi33 yumurta geliştirici kullandım daha sonra famerayı 3 gün fazla kullandığım için iç kanama oldu yumurta içe kan akıtmış o yüzden ilişki olmadı sonra adetin 2.günü hormon testinde prolaktin fazla diye 2 aylık dokstinex kullanıyorum ve tekrar fameea kullnaıcam bu ay
vuslatim34 birgaripyolcu canım pcoslu olupta çok hamile kalan var . Bende hiç bi sıkıntı yok günü gününe adet oluyorum yumrtlama oluyor ama hala hamile kalamadım . Allah nasip etmeden olmuyor hiç bişey
Sevalko 5 yıl sonra hamile kaldım, tüp bebek aşılamalar bir ton ilaç herşeyi denedik 😃 10 kilo verdim, 3 ay düzenli spor ve diyetle hamile kaldım
birgaripyolcu vuslatim34 bende 2018 yılında evlendim 1 kimyasal 1 de 6 haftalık düşük oldu kalp atışı olmadı
3458 birgaripyolcu canım benımde duzensız oluyordu prolaktınım yuksektı ilaç verdı sonradan folık asıt ve ınofolıc kullandım duzeldı daha hamıle kalmadım ama pkolu olup hasta olmak da insana mutluluk verıyor 😇
milla-s birgaripyolcu pcos’ta kilo vermek çok çok çok etkili ve kilonuz size göre fazla olmamasına rağmen vereceğiniz 5 kg bile çok şeyi değiştirebilir.