Hamissaglikci Merhaba güzel anneler rüyamda biri bana bozuk para ile karışık gram altın veriyodu ama avcuma döküyodu gözümle görmedim tabirde kızın olacağına işaret diyor bu şekilde görüp olan yada olmayanınız oldu mu ?
-Cansu- Hamissaglikci canım altın göreni bilmiyorum ama ben 3 kez erkek bebek gördüm rüyamda artık kesin erkektir bukadar çok erkek çocuğu görüyorum rüyamda diyordum ama kızım olucakmış 16 haftalığız 🤗💕🌺
Aysun1983 Hamissaglikci benim ki erkek cnm benim de rüyam da evin her yeri altındı 😀her köşeden bir altın çıkıyordu ama sanırım altının şekline göre de değişiyor olabilir ben Reşat çeyrek 5′i bir yerde falan gördüm hep kırk haramiler gibiydi ev 😃😃😃
nil_-32 Hamissaglikci ben. Varım ☺️ Üç kere aynı rüyayı gördüm kollarım bilezik doluydu nette hep kız bebeğe işaret diyordu ve kızım oldu ☺️
Mom97 -Cansu- ilk hamileliğimde bende hep erkek gördüm ve kızım oldu şimdi yine erkek görüyorum bunuda kıza benzetiyolar 😬😂
Bireylulmasali Eşimin bana bilezik aldığını gördüm tabirine bakınca erkek çocuk çıkıyordu ama kızım olacak inşallah 🥰
Hamissaglikci Bireylulmasali altın görmek kız çocuğa diyor da daha önce silah gördüm onada erkek diyordu rüyalarım bile karar veremedi😅