Gulsah33 Merhaba güzel annelerim ben daha yolun başındayım 16 haftalık gebeyim ama bebegimin cinsiyeti belli oldu prensesimiz olacak inşallah 🤲 ama bir türlü isime karar veremiyoruz ben Asel olsun istemiştim ama o kadar çok koyan var ki bu ismi eşim de masal olsun diyor kayınvalide ve çevre tahmin edersiniz ki daha başka şeyler yani aslında masal a da kafam yatıyor ama şimdi biri bişey diyince ister istemez insanın morali bozuluyor bana isim önerir misiniz hem fazla konulmuş olmasın istiyorum hemde anlamı güzel olsun hamile kalmadan önceden beri bakıyorum yok bir türlü begenemedim hep fikrim değişiyor 😕
esraizmirli Gulsah33 eğer bebişimin cinsiyeti kız olsaydı Meva koyucaktım bende belki size gikir olur 🌺
Hilalnefes Ebruyavuz0 şarap anlamı mi da içerdiği için dinen caiz olup olmadığı konusunda tartışılıyor diye duymuştum iyi araştırın isterseniz
Ebruyavuz0 Hilalnefes Önüne emine ismi eklenecek sadece Bade değil ve her ismin bir çok kökende anlamı var
mothers_baby2021 Ben elif koyuyorum .Eşim lina ismini çok istedi .Ama o kadar çok koyan var ki şu anda . O yüzden istemedm,birde evlenmeden önce de hep derdim kızım olursa Elif ismini koyacağım diye 😊
Gulsah33 mothers_baby2021 biliyomusun bnm de hayalimdi ama sülale elif dolu diye koyamadım adıyla yaşasın prensesin🥰
esraizmirli Gulsah33 sığınacak yer yurt mesken anlamlarını taşıyor kökeni arapça kuranı kerimde 2 surede geçiyor Meva ismi ☺️ Birde Cennetin adı 🥰
mothers_baby2021 Gulsah33 yaaaa kıyamam.Allahtan akrabalarda Elif ismi hiç yok 😊olsaydı da koyardım yine sanırım .Çok huzur veriyor konuşuyorum böyle içim Huzurla dolu oluyor .İnşallah çok teşekkür ederim 😊🤲🏻 Siz ne düşünüyorsunuz isim olarak Peki :)