Teacher-mom 14 haftalığım 3 ay boyunca hiç mide bulantısı istifar sıkıntım olmadı ama şimdi bir tuhafım afedersiniz hayvan gibi yiyen ben şimdi canım hiç bir şey istemiyor midem bulanıyor normal mi bu bunu yaşayan var mi benim gibi
Minikasya Teacher-mom Hamilelik 9 aylık bir süreç. Herkesin derdi farklı oluyor. Sizdw öyle olmuş. Bende ilk 3 de oldu mesela. Yani kişiye göre değişir.
tanya25 Teacher-mom 14+5im bi kere bile midem bulanmadı bu güne kadar. Ama bu sabah ilk kez midem bulandı ve çıkardım ..
Mom97 Teacher-mom 13 haftalığım hala iştahsızım ve 1 kilo almışım nasıl aldım bende şaşırdım elmayla suyla yaşıyorum 3 aydır bakalım neyseki bulantı kusma yok bunlarda geçecek inşallah🤲🏻 İştahsızlık zor dimi🙂
Fadime_56 Teacher-mom canim benim ilk 3ay oldu tam geçti derken bugün yine başladı mide bulantim 14+1olduk
Teacher-mom Mom97 evet zor ömrümde hiç iştahsız olan biri değildim 3 attır da hamile gibi değildim ama şu an bir can daha taşıdığımı ve ağırlığı farkettim inşallah sağlıkla ilerler her annenin hamileliği bizim de 🤲🏻