Taze-Anne28 Reflü yatağı almayı hiç düşünmemiştim ta ki youtube da bi video izleyene kadar. Ne dersiniz gerekli mi, bim e gelecek cuma günü. Alalım mı ne yapalım tecrübeli anneler 😊
Minikasya Taze-Anne28 Canım alt kısımda kaymayı engelleyen bariyer olmadığı için çocuk sürekli kayıyormuş. Kullananlar tavsiye etmiyordu
Gzd_ Taze-Anne28 ben BİM’in kullandım harika bir şey çok kullanışlı sadece kayma problemi var ve benim bebeğim biraz iri olduğu için uzun ömürlü kullanamadık ama tavsiye ederim mutlaka edinin bir tane boğulma korkusu yaşamıyorsunuz benim bebeğim çok kusuyordu heryere onunla taşıdım bildiğiniz yatağıydı yani kalmaya giderken oda değiştirirken filan çok işe yarıyor
Taze-Anne28 Bernay bende öyle düşünüyorum bebek doğmadan bazı şeyleri gereksiz buluyorum. Doğunca gazlı olursa alırım diyorum ama bilemedim.
Neslihan1903 Taze-Anne28 ben reflü yatağının ne işe yaradığını söyleyeyim siz karar verin gerekli mi diye reflü yatağı bebeğin kustuğu zaman boğulmasını önlüyor özellikle geceleri çünkü reflü yatağının iç kısmı delikli ve hava alıyor. ama bimdekini sevmedim kayar diye düşünüyorum
Cepni Canım bebeğim 6 buçuk aylık oldu hala gündüz uykularında onda uyuyor seviyor çünkü ben kesinlikle tavsiye ederim😊
Aygul01 Taze-Anne28 bence cok gerekli ama biz kullanmadık pek. Bimden almıştık bizde. İlk 1 ay kullandıktan sonra artık kaymaya başlamıştı. Ayağımızda onla sallıyorduk. Bide cok kusan bebek değildi ki anne yanı beşiğinde reflu ayarı var, Onuda kullanmadık. bize gereksiz geldi neticede. Almasakta olurmus
Hafise Taze-Anne28 gayettw gerekli gerekli değil diyenlere kulak asma ebe ve hemşire annelerden dinledim bebeklere yastık yasak zaten ama reflü yatagı hem gaz için hem uyku pozisyonu için hem taşıması olsun cok iyi süt içtikten sonra uyurken yataga koy uyusun ben reflü yatağını yataga koycam inşallah kustu boguldu Allah korusun koruma amaçlı hem bence kesin al bende almayacaktım ama ebe ve hemşreden dinleynce alcam