8899ilknur Alara005 Ben şampuanı mustela aldım.Pişik önleyici olarak bebanthol aldım içeriklerine çok dikkatli bak derim almadan önce. Alara005
Kevserlina Alara005 ben pişik kremi mustela 321 almayı düşünüyorum diğer ürünler şampuan bebek yağı da uni baby inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza
merweeilbey1 Alara005 kesinlikle sebamed ve mustela öneririm sakın dalin ucuz deyip almayın benim oğlumda alerji yaptı halen alerjik bir bebek bende hamileliği de yağını kullanmıştım çatlamıyım diye daha beter yaptı kurutuyır pul pul sökğlmeler meydana geliyor
bambam_betty Bubchen ve hipp arasındayım sampuanda. Gönül ister ki, mustela olsun ama malesef cok pahalı.
Beriliko17 Anne3 ben kızıma hep Dalin kullandım bı zararını görmedim şimdi ikinci kızım olacak onada Dalin kullanmayı düşünüyorum
merweeilbey1 Anne3 dalin hiç önerilmiyor eski den alışkanlık gelmiş bir şampuan ama bebeğime alerji yaptı yağıda pul pul döküntü yapıyor internetten de araltırabilşrsin canım tavsiye edilmiyor
Selin48 Alara005 ben mustela nın setini aldım çok araştırdım en çok musteladan memnun kalınmış ama tabi kullanıp deneyimlemedim bu arada set indirimde 296 tl