denizkizim Rabiss41 merhaba bana da kolestaz için test yaptı değerler biraz yüksek dedi sizin hangi değeriniz kaç değerde acaba. bi de kaç haftalıksınız
Rabiss41 denizkizim safra asit testi yapti bana cok yuksek cikmadi aslinda deger 11.3 cikti ama asiri kasintimin sebebi buymus ilac kullaniyorum 1 bucuk aydir 32 hafyalik hamileyim
denizkizim Rabiss41 safra asiti testi hangisi biliyor musunuz. e nabızdan bakıyorum ama anlayamıyorum. AST ALT değerlerim normal. hangisi safra testi bi bulamadım
denizkizim Rabiss41 tamam özel hastanede yaptırdım zaten onlar gönderdi labaratuvara. onlar da görünmüyor mu enabızda
denizkizim Rabiss41 şimdi hastaneyi arayıp sonucumu istedim. 11,67 benim de. ama doktor ilaca başlatmadı. 27 haftalığım acaba niye başlatmadı :(
Rabiss41 denizkizim allah allah bi doktorunuza danisin bu durumu ge elde herkes basliyor ilaca. Sizinde safra asit test degeri dimi
denizkizim Rabiss41 evet AST ALT değerlerim normal 11,67 olan safra testi değerim. 1 martta kontrolüm var soracağım bi doktora ilaç olayını