Kevserlina Hanımlar merhaba ben 5 haftalık gebeym bugün bi pembe lekelenme oldu normal midir yaşayan var mı hafif de ağrı var
Mucizepamugum Kevserlina benim 7 haftalikken geldi rahimdeki eski kani atiyosundur dedi doktor 11 gun surdu senin buyuk ihtimalle yerlesme kanamasidir korkma kırmızı kan olursa direk acile git doktor bana dediki pembe kahverengi lekelenmeden korkmayiz kirmizi olursa biz korkarız dedi
merveklyc Kevserlina Benim de 5 haftalıkken pembe biraz kanamam olmuştu, ardından kahverengi lekeler gelmişti. Yerleşme veya düşük tehlikesi olabilir demişlerdi ilaç kullanmıştım devam ederse doktora gidersen iyi olur canım
Zezeeeyyldrm Kevserlina bence hic bekleme acile git nerden biliyosun ki yerlesme kanamasidir dusuk riskin olabilir bende de oldu bir hafta once igne serum progestan verdi doktor gorun derim icin rahatlar en azindan
Buse5038 Herkeste farklıdır benimde oldu ilaç ve fitil kullanıyorum orda bı bebek var içindeki şüphe gider en azından önlemini alırsın bencede git bı doktora korkulacak bişey yoktur ama bence
Minikasya Kevserlina Yerleşmede olabilir. Düşük riskide olabilir. Doktora gitmelisiniz. Burda acabalarla sonuç alınmaz