asyahumam Merhabalar kızlar, anne yanı park yatak bakıyorum iki modeli beğendim kullananlar ya da bunlardan birini alanlar yorum yapabilir mi ? Yoyko exclusive comfort 8 in 1 oyun parkı Prego Miami oyun parkı
Kahvela asyahumam yoyko aldım henüz kullanma fırsatım olmadı ama çook beğendik biz ☺️ Mesela kenar pencereleri yere kadar değil sadexe üstte bi kısımda görüntüsü daha hoş olmuş ☺️ Kullanım olarak da diğer park yataklar gibidir diye düşünüyorum pregoyu bende araştırmıştım. Fikir edinmek için hepsiburada veya trendyoldaki yorumlara bakabilirsiniz ☺️ YouTube’a da videolar da var 👍🏻
Derin2021 asyahumam biz prego aldık henüz kullanmadık ama ikisi birbirine çok benziyo zaten bizde çok kararsız kalmkştık ikisi arasında
Kubra-kurt-aksoy asyahumam yoyko 8 in 1 aldım henüz kullanmadım ama gayet fonksiyonlu ve kaliteli duruyor. Hepsi burada da indirim vardı 875 TL ye aldım tavsiye ederim.
Zeleno Yoyko aldım. Henüz kullanmadık ama kurulum yaptım çok beğendik inş Rabbim Sağlıkla kullanmayı nasip eder 🤲🏻
asyahumam Derin2021 aynen canım ben de ikisi arasındayım bakalım hangisinin indirimi denk gelirse onu alcam 😂 teşekkürler🙏😊
MervErdo Ben ikisini de inceledim çok da bi fark yok aralarında fiyat olarak hangisi uygununuza geliyosa onu alın derim ben yoyko aldım 900e prego 1100dü cibinliği falan yoktu mesela
asyahumam MervErdo aynen yoykonun cibinligi de var ara sıra indirime giriyor takip ediyorum şu anda doğuma daha çok var teşekkürler 😊🙏
BirMuallime Berfininannesi ben hepsi burada dan aldım canım 899 a indirime girmişti şu an 1099 TL görünüyor ama bazen 999 a düşüyor bi takip edin isterseniz