Hafizerabia43 Ayazsmommy ben yemek falan yapmiyom.mutfaga hicbisekilde adim atmiyorum.esim.destek oluyor sagolsun esimin ailesi destek oluyor oyle maske tarkarak yapabilirsin
miniginannesi9 Ayazsmommy açken insanın midesindaha çok bulanıyor, tuzlu biseyler atistirip yemek yapabilirsin
Demir06 Ayazsmommy yaklaşık 1 buçuk ay dışardan yedik malesef bazen eşim yaptı,baktık olmuyor annem şehir dışındaydı onu getirdik🤦🏻♀️
Hafise Ayazsmommy haşlanmış makarna üstüne yogurt ya da patates haşlama yanına sebze ile gecirdim o dönemi en kötü ekmek arası peynir domates yedim valla
[silindi] Ayazsmommy ben 1 aydır akşamları yemek yemiyorum. Bazen pilav yiyorum yoğurtla. Ekmek arası zeytin yiyorum saat 5 6yı geçtiğinde yersem zaten çıkarıyorum. Benim sabah bulantım yok şu an yemek pişince de rahatsız olmuyorum çok öğürtü oluyor sadece ama akşamları çok bulantım oluyor hep tuzlu zeytin kraker ayva yeşil elma havuç bunları yiyerek bastırıyorum. Yoğurt ekmekte yiyebilirsin
Ayazsmommy Kızlar teşekkür ederim bende yaklaşık 1 aydır yemek yapamıyorum ama artık yapmam gerekiyor bir yerden sonra çünkü eşim yorgun argın geliyor artık kıyamıyorum yani büyük ihtimalle yapcam artık nasıl yapacaksam yaptığım yemeği de ben yiyemeyeceğim 🙄