Nyaseminn 29 aralık tahmini doğum tarihi 10+5 günlüğüz mide mulantısı son gaz devamm sizlerin nasıl gidiyor hamilelik
Deletedmom71 Nyaseminn 1 aralık doğumumuz 😬 bende bile mide bulantıları devam ediyor 😄 14+4 haftalığız
Faziletttt Nyaseminn 13+6 günlük hamileyim tahmini olarak doğumum 6 aralığa geliyor mide bulantısı hafifledi dün cinsiyetimizi de öğrendik
Sarella Nyaseminn bende 11+2 oldum 26-27 aralık Doğum Allah nasip ederse mide bulantım ilk haftalar vardı ama şuan yok bazen çok arada kısa süren bulantım oluyor sıkıntı yaratmıyor 😇
Yunel Benimde 18 aralık gözüküyor 11+2 canım ama hiç bulantım yok sadece iftarı açtıktan sonra hiç birşey yiyemiyorum herhalde oda suya bir anda yüklenmekten oluyo
Mhrbnmhmt Bugün tam 12 haftalık olduk bizde 🤰🏻Doğumum 21 aralıkta inşallah 🤗cinsiyeti erkek gibi duruyor ama kesin bişey söylemek çok erken dedi doktorumuz sağlıkla gelsin de inşallah kız erkek farketmez rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏bulantılar ara ara devam hala 🤢
Sunu 12+4 üm bende. Kusmam hiç olmadı sadece tiksinme var baya bir yiyeceğe. Dün ikiliye girdim ama cinsiyeti göstermedi 😣
Mlsh 14+3 uz bizde Kismet ederse Rabbim Aralik basi gibi gozukuyor 😉 cinsiyetimiz belli degil, o kadar cok soruyor ki cevrem ogrenmesem mi bile diyorum acikcasi 😃 yada ogrenip kimseye soylemesem 😎
Nihalee Biz de 12+0 olduk bugün ve ikili tarama testimizi yaptırdık. Doğum 23 aralık gözüküyor ve cinsiyeti çok büyük ihtimal erkek dedi 😍