mervetari4 Ponciginannesi2021 magnezyum eksikliginden canm doktoruna kontrolünde söyle magnezyum yazar
selinn35 Ponciginannesi2021 bende 24 haftalıgım ve bacak agrım cok var sabahlara kadar uyuyamıyorum magnezyumda kullanıyorım eksigim yok. Neden olur daha da bilmiyorum
Helen17 Ponciginannesi2021 bende 24 haftalık hamileyim benim de cok ağrıyor ama benim varislerimde cok arttı gecen hafta doktor baktı cok şaşırdı nasıl dayanıyorsun dedi yapacağım bir şey yok diyor doğum dan sonra anca cok ağrıyor anlıyorum seni
Tugceonur Ponciginannesi2021 Geceleri yatmadan ılık duş alabilirsiniz yada sadace bacaklarınızı yıkayabilirsiz ağrınız hafifleyecektir 🌸
Ponciginannesi2021 mervetari4 söylemiştim ama olur dedi ama şuan çok artırdı uyuyamıyorum hiç bir şekilde gittiğimde tekrar soyliyim o zamn
Ponciginannesi2021 Yagmurynrmglty bunu deniyecem teşekkür ederim inşallah benimde geçer 🤲🤲❤️ ve tüm böyle ağrıyı çeken hamislerinde 🤲🤲
Ponciginannesi2021 selinn35 yaa aynı haftayiz ne güzel 🤗😌 inşallah geçerr 🤲 o zman başka bişey eksik bı doktor sor bence canim
Aycmmm Helen17 olur mu öyle magnezyum yazmasi gerek neden boş yere agri cekesiniz :( muz ve soda icmektede fayda var
Ponciginannesi2021 Aycmmm anlamadim o zman çok ağrı yoktu o yzuden tamam dedim ama bı kaç gecedir arttırdı inşallah geçer deniyecem yarın 🤲❤️
Busracobann Ponciginannesi2021 bende de var canım aynısı huzursuz ayak sendromu ne yazık ki bende romatizma da var o da ekleniyor bende 22 haftadayim magnezyum kullanıyorum ama etkski yok sanki