GamzUlusoy Merhaba hanımlar, ikidir sag gogusumde çok siddetli bi agrı var. Etrafımdakiler normaldir sütleniyor dedi ama bilemedim. Bu durumda olan varmı? Sadece sag taraf agrıyor..
Dilan9280 GamzUlusoy ilk zamanlar benimde cok agrıyodu hatta hamile olduğumu BİLe bilmiyordum megersem hamileymişim ve göğüslerim büyüyormuş bu agrım oyuzden oluyormus normaldir agrısı Suan içinn büyüdüğü içindir diye düşünüyorum benim o şekildeydi cunku
D-uysal GamzUlusoy 23.haftadayım benimde sadece sağ göğsüm ağrıyor iğne batırıp duruyorlar gibi ağrıdan acıdan uyuyamaz oldum kaç gün doktora sordum süt kanalların genişliyor çok normal dedi. Endişe etmeyin birkaç gün sonra geçiyor
GamzUlusoy Dilan9280 ama sadece sag tarafım agrıyo ikidir. Gece yatagımda donerken sızıyı hissediyorum 😔 sanki kesip atıyolar gibi
Dilan9280 GamzUlusoy anladım biraz daha idare etmeye çalış cunku ilk zamanlar bu tür şeyler olabiliyor bende bilmiyordum benimde basıma geldi oyuzden bunlar olabilecek şeyler eğer baktın ilerleyen zamanlarda daha cok devam etmeye başladı ozmn doktorunla paylaşırsın bide hormonlarda cok etkiliyor
GamzUlusoy D-uysal D-uysal ay öylemi içim rahatladı biraz yaa. Sol tarafınız hiç agrımadımı yoksa sonradanmı?
GamzUlusoy D-uysal hmm anladim. Ben doktora gittim bugun, sut kanallarin tikaniklik yapmis dedi. Endiselencek bisey yokmus sukur 🤩❤️