pinar92_ Brcu1 19-20 arası cok cok hafif kaymalar hissettim. Şuan 23deyiz gene cok net hareketlerini hissetmesem de cok daha belirgin pıt pıt ediyor karnımda 😻💙🧿
Brcu1 Ozge20ulu çok emin değilim valla böyle ellerimle göbeğimde gezdiriyorum midemin sağ üst tarafında gibi öyle hareketi çok yok ama sanki kolu gibiii😍
Sevdae pinar92_ canım bende 23 e girecem uzanınca elinimi koyunca hissediyorum anca 2 gün önce ayrıntılıya girdim orda da normaldi hareketleri 2 hafta kafası küçük gözüktü çok üzülüyorum inşallah düzelir 😪
pinar92_ Zeynocel yokk düzenli değil özellikle sabahları uzanırken hissediyorum ayaktayken bi hareket yok hala😂
Nursel725 Ben 14. Haftamda karnımın belli bi bölgesinde sanki gazozdaki asit gbi pıt pıt bişeyler hissettim . Tam15. Haftaya girincede tam göbeğimin altında balık gbi bişey döndü sanki 😊ama ilk hamileliğim olduğu için henüz emin olamıyorum
Brcu1 Nursel725 bende emin değilim böyle yukarıda kolu yada ayağı bende pek emin değilim ama bebek gibiii
Brcu1 Nursel725 evet bende öyle yam midemin üstünde o sertlik ya kafası ya kolu ama eminim ki bebitom sanırım🐣
Alparslaninmutluannesi 17+0 da ilk defa hissettim her gün devam ediyor 🧿 21.haftadayım dışarıdan iki defa da gördüm iç karnım mı dar benim acaba
mommy_bee Emin olarak 20de hissettim. Ilk olunca emin olamamıştım öncesinde. Simdi cok hareketli ve daha güçlü hissediliyor.
Candan1985 Brcu1 bende 14 deyım 2.bebegım hıssedıyorum böyle pıt dıye atıyor şankı tabıkı tekme degıldır çok erken buna ama ayaklarımı uzatınca daha çok ve akşam daha çok ❤️❤️❤️