Neva44 Merhaba bi on gündür kuru öksürk var 36. haftama geldim . Canim aciyor öksürdügümde gecmyior . Korona testide yaptirdim negatif . Ne ates ne burun tikanikiligi sadece öksürük … bu dogumu tetiklermi sonucta öksürürkek kasiliyorum ister istemez ?
Di62 Neva44 ne denilse yanılmıs olursunuz kadın dogum doktorunuzla bu konuyu görüşün mutlaka nede olsa gebelik takibinizi en iyi bilen odur ne durumdasınız kimse bilemez. Yada öksürük şiddetiniz ne derece bilinemez içinizi ferah tutun stres yapmayın doktorunuz en dogru bilgiyi verecektir
Neva44 Di62 carsamba gunu randevum… aile doktorum bisey demedi ama ister istemez korkmuyor degilim ikincide olsa yinede hic bukdr canm acimamisti
Di62 Neva44 iletişime gecebilirseniz arayın mutlaka içiniz rahat etsin insallah gecer öksürüğünüz allah can sağlığı versin 👍🏻
Seses Öksürük bende var 27.5günlük oldum grıp oldum gecti bi öksürük kaldı gece uykusu yok 3 gün önce doktoruma gittim bebek iyi dedı öksürük geldıkce yudum yudum su iç dedı ama gece öksürük daha çok bastırıyor
Neva44 Seses evet suyu bende iciyorm hatta iki üc litreyi bulabiliyor öksürmemek icin 😩 ama iste benmm doguma az kaldi ya koekuyoem ister istemez