minikturta Arkadaşlar bebisiniz için yaptığınız biseyler varmı? Mesela odasına falan el isiyle yapılan biseyler ya da kıyafet olarak örgü biseyler 😊 El emeği biseyler yapmak istiyorum lakin hayal gücüm geniş değil malesef 😀😀😀
Hamsicikk minikturta ben makrome avize yaptım. Bugün astıkk, efsane durduuu 👼 şimdide atkı başladım , ilmekleri kaçırsamda.. 😅
Minnosunannesiii minikturta walla ayıptır söylemesi bi yelek başladım lakin ilmek atmayı bile youtubeden baktım 🤣 27+6olduk inşaallah torunuma yetişecek 🤣🤣🤣🤣
mercimeginanne minikturta battaniye, amigurumiler, puset battaniyesi, makromeden kapısüsü, hediyelik anahtarlıklar, emzik zincirleri (örgü) bunları yaptım :)
Haticearen minikturta 2 tane battaniye yaptım oglusuma ve doğum hediyelikkerinide kendim yaptım sıra kapı süsünde
minikturta Hamsicikk ya ahahah yapabilirsin inanıyorum ben sis tutamıyorum malesef 😀 avizeyi nasıl yaptın peki masrafı ne kadar oldu internette varmı 🙂
Hamsicikk minikturta avizeyi 10 tlye aldım tel olandan bir milyoncularda var. Halatlarını çkarttım telleri kaldı. Makrome ip aldım sarmak için tuhafiyeden. 2 makrome yetiyo hatta 1 taneside yeter. Snra gökkuşagı ve süslemek içinde yün aldım 3 4 renk tuhafiyede toplam 70 falan tuttu. Sıcak silikonum zaten vardı.. internette bebek odası için makrome avize yazın çkar.
Hamsicikk Minnosunannesiii bnde aynı durumdayım ama benimki Allahtan atkı 🤣🤣🤣 düz düz gidiyorum bi 2 aya biter doğuma yetişirrr bnce
minikturta mercimeginanne ay maşallah valla çok güzel şeyler yapmışsınız youtubede falan varmı bunların çoğunun yapılışı?
minikturta Minnosunannesiii ahahaha nasıl bir model ki 😀😀 bende bugün bir tane buldum tığ işi çok kolay bakalım inşallah yaparım 😀😀
mercimeginanne minikturta pıtırcık (popcorn) battaniyeyi youtube dan bakarak ördüm. Puffy battaniye modelleride youtubeda var. Puffy puset battaniyesi yazarsan çıkar. istediğin amigurumi tarifleride var. makrome tarifleride var 😂 yani hepsi var cnm 😂😂 bınlar bazıları :)
minikturta mercimeginanne eline emeğine sağlık balım hepsi çok güzel olmuş kapı süsüne bayyildiiimmm😍😍 Rabbim ağız tadıyla kullandırmayi nasip etsin inşallah 🥰